Επιχειρηματικά Δώρα

Επιχειρηματικά Δώρα

Επιχειρηματικά Δώρα

Ενα πρωτότυπο και ξεχωριστό δώρο έχει την ικανότητα να επιβεβαιώνει και να ισχυροποιεί έναν δεσμό σε φιλικό, οικογενειακό αλλά και εταιρικό επίπεδο.

Στην Congress Line Exclusive travel & Tourism Services επενδύουμε μαζί σας στις επιχειρηματικές σας αλληλεπιδράσεις και μέσα από το εξειδικευμένο σχεδιαστικό τμήμα που έχουμε χτίσει, σας παρέχουμε τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μια εντυπωσιακά μεγάλη συλλογή επιχειρηματικών δώρων επικοινωνίας και δώρων  Δημοσίων σχέσεων για την εταιρεία σας (σακίδια, βαλίτσες, στυλό, είδη ένδυσης, ρολόγια, αξεσουάρ κρασιού κα) που διαφέρουν και διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα, αλλά και τη διάρκειά τους στο χρόνο.

Το εξειδικευμένο σχεδιαστικό τμήμα της Congress Line Exclusive travel & Tourism , ερευνά διαρκώς τόσο την Ελληνική, όσο και την Παγκόσμια αγορά, προκειμένου να διασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καλύπτοντας κάθε σας απαίτηση, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ολες μας οι προτάσεις είναι εμπνευσμένες τόσο από τις τάσεις που κυριαρχούν στον κλάδο αυτό, όσο και από τη φιλοσοφία και την ταυτότητα της επιχείρησής σας, με στόχο να επικοινωνήσουν καλύτερα το έργο σας, να εκπέμψουν το μήνυμα σας,  να αυξήσουν τις πωλήσεις σας και να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι των συνεργατών και των πελατών σας. Η εικόνα των επιχειρηματικών δώρων και των δώρων Δημοσίων Σχέσεων που σχεδιάζουμε υλοποιώντας τις ιδέες μας, ολοκληρώνεται με κομψές συσκευασίες.

Μιλήστε μας

Είμαστε εδώ για να οργανώσουμε το ταξίδι ή την εκδήλωση σας με βάση τις δικές σας ανάγκες