Σύστημα Παρακολούθησης FRONTEX

Σύστημα Παρακολούθησης FRONTEX

H Congress Line πάει παντού !

Ακόμα και στα πιο δύσβατα μέρη, σε εγκαταστάσεις που η πρόσβαση είναι δύσκολη και δίνεται μόνο σε αυστηρά διαπιστευμένα άτομα, το εξειδικευμένο προσωπικό της Congress Line με τις πιστοποιημένες γνώσεις και ικανότητες του μπορεί !

Τον Οκτώβριο του 2012, για λογαριασμό του οργανισμού FRONTEX στα πλαίσια παρουσίασης νέων συστημάτων παρακολούθησης συνόρων, η εταιρία μας ανέλαβε την εγκατάσταση τέντας μέσα σε χώρο στρατοπέδου στα σύνορα της χώρας μας.

Οι ιδιαίτερα αντίξοες – απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, επέβαλαν και προσεκτική μελέτη για την εγκατάσταση του αναγκαίου εξοπλισμού.

Έτσι επιλέχθηκε ειδική τέντα βαρέου τύπου με αντοχή σε ισχυρούς ανέμους και δυνατή βροχή καθώς και σύστημα θέρμανσης – αερισμού. Λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου, η ηλεκτροδότηση έγινε από γεννήτρια μεγάλης ισχύς και αθόρυβης λειτουργίας.

Τέλος για τις ανάγκες της παρουσίασης, εγκαταστάθηκε πλήρης οπτικοακουακουστικός εξοπλισμός με Plasma οθόνες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές καθώς και μικροφωνική – μεγαφωνική εγκατάσταση.