Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Για Να Ταξιδέψεις Τον Απριλίο

Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Για Να Ταξιδέψεις Τον Απριλίο

Ο Απρίλιος  είναι ένας από τους καλύτερους μήνες του χρόνου για να επισκεφθείτε τις πιο πολυσύχναστες και δημοφιλείς πόλεις της Ευρώπης. Οι θερμοκρασίες είναι αρκετά ζεστές για ευχάριστα αξιοθέατα και μακρινούς περιπάτους, ωστόσο η πολυκοσμία είναι πολύ λιγότερη από ό, τι θα δείτε από τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Επικοινωνείστε με το έμπειρο προσωπικό της Congress Line για να σας προτείνει ξενοδοχεία και αεροπορικά για τον προορισμό που θα επιλέξετε.

1. Τενερίφη, Κανάρια Νησιά

Οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι ακόμα κατάλληλες για ηλιοθεραπεία, αλλά οι περισσότερες ημέρες του Απριλίου στην νοτιοδυτική γωνία της Τενερίφης είναι πολύ ζεστές και οι παραλίες αρκετά γεμάτες. Οι Κανάριοι Νήσοι είναι  μοναδικός προορισμός για τον ζεστό και ηλιόλουστο Απρίλιο λόγω του καιρού και της μικρής – ακόμα- τουριστικής κίνησης.

Οι πτήσεις στην Τενερίφη, που είναι το μεγαλύτερο από τα Κανάρια Νησιά, είναι αρκετά λογικές αλλά και τα περισσότερα ξενοδοχεία, σε σύγκριση τουλάχιστον με άλλα νησιά της Καραϊβικής ή τη Μεσογείου. 
 
2. Split, Croatia 

Ίσως έχετε ακούσει για το Ντουμπρόβνικ, που είναι η πιο διάσημη τουριστική πόλη της Κροατίας, αλλά το Σπλιτ είναι στην πραγματικότητα μια καλύτερη επιλογή.

Τα ιστορικά κέντρα των πόλεων είναι πολύ παρόμοια, εκτός από το ότι το Split είναι μεγαλύτερο από την περιτοιχισμένη πόλη του Ντουμπρόβνικ και το Split είναι λίγο μεγαλύτερο. Το Ντουμπρόβνικ είναι επίσης ένα πολυσύχναστο λιμάνι κρουαζιέρας, το οποίο είναι ένας άλλος λόγος για να το αποφύγετε αν θέλετε ήρεμες διακοπές.

Το Split είναι επίσης ένας καλός κόμβος μεταφοράς στην Κροατία, καθώς η στάση του τρένου βρίσκεται κοντά στο λιμάνι, το οποίο μπορεί να σας μεταφέρει σε ένα από τα κοντινά νησιά. Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα είναι πιο δημοφιλή εδώ από τα κανονικά ξενοδοχεία και συνήθως φθηνότερα. Αυτή η περιοχή είναι επίσης υπερπλήρη το καλοκαίρι, οπότε ο Απρίλιος είναι ένας καλός μήνας για να περιφέρεστε ανέμελοι κάτω από τον φωτεινό ήλιο.

3. Μάλαγα, Ισπανία

Κατά τη διάρκεια του Απριλίου θα βρείτε μέρες όπου είναι αρκετά ζεστές ακόμα για ηλιοθεραπεία στην Μάλαγα, η οποία περιλαμβάνει επίσης τις περιοχές της Costa Del Sol στα δυτικά της. Αλλά ακόμα κι αν δεν είστε έτοιμοι για ηλιοθεραπεία, θα βρείτε τουλάχιστον ωραίο καιρό χωρίς καθόλου βροχή. Η κύρια τουριστική περίοδος ξεκινάει στα τέλη Μαΐου, οπότε ο Απρίλιος είναι ο κατάλληλος μήνας για να την επισκεφτείτε

Ορισμένες από τις πόλεις σε αυτήν την περιοχή είναι γεμάτες με ξενοδοχεία, αλλά άλλοι έχουν βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις διαμερισμάτων, οπότε είναι καλό να ελέγξετε και τις δύο επιλογές. Η πόλη της Μάλαγα έχει ένα ιστορικό κέντρο που είναι πολύ γραφικό και υπάρχουν πολλά για  να κάνετε κάτω  από τον ωραίο καιρό.

4. Βαλέττα, Μάλτα

 

Εάν δεν ενδιαφέρεστε πολύ για τις αμμώδεις παραλίες και απλά ψάχνετε για ένα ευρωπαϊκό νησί προορισμό με ευχάριστο καιρό τον Απρίλιο, τότε επιλέξτε τη Βαλέτα. Οι καλές παραλίες απέχουν πολύ από τις κύριες πόλεις, αλλά ο καιρός είναι αρκετά καλός τον Απρίλιο για να περάσετε  χρόνο και ακόμα να χαλαρώσετε στους βράχους που χρησιμεύουν ως παραλίες στις καλύτερες περιοχές όπως η Sliema.

Η Βαλέτα είναι στην πραγματικότητα η μικρή και ιστορική πρωτεύουσα της Μάλτας, που είναι ένα γοητευτικό μέρος για να περάσετε 3-4 μέρες.  Η νυχτερινή ζωή εδώ είναι αρκετά καλή, ειδικά για όσους απολαμβάνουν φθηνή μπύρα και κρασί. Τα αγγλικά είναι η κύρια γλώσσα, είναι ένα από τα ευκολότερα μέρη για διακοπές στη νότια Ευρώπη.

5. Interlaken, Ελβετία

Η τελευταία μας πρόταση δεν αφορά νησί ή παραθαλάσσιο προορισμό. Είναι για τους λάτρεις της φύσης και του δροσερού καιρού.  Ενώ είναι ακόμα αρκετά κρύο τον Απρίλιο και πολύ κρύο στα υψηλότερα υψόμετρα, το Interlaken είναι πραγματικά ένας προορισμός όλο το χρόνο. Η περιοχή φιλοξενεί ίσως τα δύο πιο γραφικά σημεία της Ευρώπης στον σιδηρόδρομο Jungfraujoch και το κατάστρωμα παρατήρησης του Schilthorn, που μπορείτε να τα επισκεφτείτε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, αρκεί να μην φανείτε  άτυχοι  με μια ομιχλώδη μέρα.

Το χειμώνα πρόκειται για μια περιοχή κατάλληλη για  σκι και το καλοκαίρι αυτή είναι η πρωτεύουσα τουρισμού και πεζοπορίας της Ελβετίας. Ο Απρίλιος είναι ένα μήνας όπου μπορεί να είστε σε θέση να κάνετε και τα δύο πράγματα.