Ευρωπαϊκοί προορισμοί για να ταξιδέψεις το Φεβρουάριο

Ευρωπαϊκοί προορισμοί για να ταξιδέψεις το Φεβρουάριο

Όσοι από εσάς κανονίζετε ένα ταξίδι για έναν Ευρωπαϊκό προορισμό, επιλέξτε το μήνα Φεβρουάριο. Είναι ένας μήνας όπου μπορείτε να απολαύσετε τις πόλεις και τα αξιοθέατά τους, χωρίς την πολυκοσμία του καλοκαιριού, αλλά παράλληλα να παρακολουθήσετε σημαντικά events που διοργανώνονται μόνο αυτόν το μήνα. Όποιο ταξίδι και αν επιλέξετε, μπορείτε να το απολαύσετε με τις υπηρεσίες της Congress Line διασφαλίζοντας τα αεροπορικά σας εισιτηρία και τη διαμονή σας.

  • Λισαβόνα, Πορτογαλία

Μπορεί να είναι παραδοσιακά γνωστή για τις υπέροχες παραλίες της και το κρασί της, ωστόσο οι ταξιδιώτες του Φεβρουαρίου μπορείτε να ανακαλύψετε και άλλη μία πλευρά της Λισαβόνας: το καρναβάλι « Madeira »Ο τετραήμεριος εορτασμός ξεκινάει την εβδομάδα μετά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και περιλαμβάνει παρελάσεις, εκθέσεις και παραστάσεις. Δοκιμάστε τα παραδοσιακά γλυκά της Λισαβόνας όπως το  Bolo de Mel de Madeira (κέικ μελιού) και τις  τάρτες  Pastel de Nata.

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές ίσως τελείωσαν, αλλά η Βαρσοβία « φωτίζεται » ακόμα. Η ετήσια χειμερινή έκθεση της πόλης, ο Βασιλικός Κήπος του Φωτός,(Royal Garden of Light) κρατάει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Χιλιάδες φώτα LED έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν φανταστικές μπαρόκ φιγούρες. Η απεικόνιση αντικατοπτρίζεται γύρω από το παλάτι Wilanów και τα Σαββατοκύριακα προβάλλεται στην επικάλυψη του κτιρίου ένα εντυπωσιακό show 3D.

  •  Tοσκάνη, Ιταλία

Παρόλο που η Τοσκάνη είναι ένας προορισμός για όλο το χρόνο, το Φεβρουάριο, συγκεκριμένα, διοργανώνεται  το ετήσιο φεστιβάλ Benvenuto Brunello (16 έως 19 Φεβρουαρίου). Οι κορυφαίοι οινοπαραγωγοί του Montalcino ( χωριό της Τοσκάνης) συναντώνται σε ένα φημισμένο αγρόκτημα του 17ου αιώνα, όπου εσείς ως επισκέπτες μπορείτε να απολαύσετε τη διαμονή σας,να γευτείτε εκλεκτό κρασί  και να  συναντήσετε Ιταλούς αμπελοπαραγωγούς.

  • Μαδρίτη, Ισπανία

Τα γευστικά τάπας αλλά και η πλούσια αρχιτεκτονική του 16ου αιώνα είναι ένας λόγος να επισκεφτείς τη Μαδρίτη. Εμείς, όμως, βρήκαμε έναν ακόμα: το μαδριλένικο καρναβάλι. Ξεκινώντας στις 9 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση έξι ημερών είναι μια ευκαιρία να δείτε τα chirigotas (θεατρικά σατιρικά συγκροτήματα), να παρακολουθήσετε έναν χωρό με μάσκες , να γευτείτε σαρδέλας σοκολάτας και να παρακολουθήσετε την ετήσια παρέλαση στο πάρκο El Paraíso.