Εκδήλωση 100 Χρόνια ΓΣΕΒΕΕ « Η ιστορία μας, ιστορία του τόπου μας »

Εκδήλωση 100 Χρόνια ΓΣΕΒΕΕ « Η ιστορία μας, ιστορία του τόπου μας »

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου,  η κεντρική εκδήλωση εορτασμού που διοργάνωσε η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε. Προέδρος της Δημοκρατίας Kύριος Προκόπioς Παυλόπουλος αλλά και πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι. 

  Με θέμα «1919-2019: 100 χρόνια ΓΣΕΒΕΕ: Η ιστορία μας, ιστορία του τόπου μας» η εκδήλωση προσπάθησε να αναδείξει τη σημασία του συνδικαλισμού των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων της Ελλάδας, αλλά και γενικότερα το ρόλο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην ελληνική κοινωνική και οικονομική δομή.

  Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς, στην ομιλία του «Η ΓΣΕΒΕΕ δεν είναι μόνο ένα κίνημα, που απλά εκφράζει μία τάξη της κοινωνίας μας, αλλά είναι η ίδια η συνείδηση των Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων της Χώρας μας. Αυτή η εκατόχρονη ιστορική της πορεία, δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την στενή σύνδεση και την συνάφειά της, με την ιστορική πορεία της πατρίδας μας. Με άλλα λόγια, η ιστορική πορεία της ΓΣΕΒΕΕ, είναι ζυμωμένη μαζί με την ιστορία της Ελλάδας».

  Η βραδιά  ολοκληρώθηκε με την οπτικοακουστική παρουσίαση για την εκατονταετή πορεία της, με αφήγηση του κ. Ρένου Χαραλαμπίδη και τη μουσική επιμέλεια του κ. Δημήτρη Μυστακίδη.

Η Congress Line ανέλαβε την επιμέλεια για την διεξαγωγή της εκδήλωσης αλλά και την γραμματειακή υποστήριξη.

Για την διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων επικοινωνείστε με την Congress Line η οποία χάρη στο έμπειρο προσωπικό αλλά και στην εξαιρετική τεχνογνωσία θα σας διασφαλίσει ένα επιτυχημένο event. 

Μάθετε περισσότερα
📞+30 210 8831198
 info@congressline.gr