Ταξίδια

Αεροπλάνα
Ξενοδοχεία
Εκδρομές
VIP Πολυτελείας

Πείτε μας μόνο το πότε...

H

Congress Line Exclusive travel & Tourism Services ιδρύθηκε το 2000 και έχει αναπτύξει ένα εκτενές δίκτυο επώνυμων και έμπιστων συνεργατών, που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα στις πιο προσιτές τιμές.

Στην Congress Line προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών σε συνεργασία με διεθνούς φήμης ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Παρακολουθούμε το ταξίδι σας και σας παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση σε κάθε σας δυσκολία. Κρατάμε τα μίλια που μαζεύετε (Award Miles) ταξιδεύοντας και σας ενημερώνουμε διότι έτσι κερδίζετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε την κάθε μοναδική στιγμή του ταξιδιού σας.

Image
Ουάσινγκτον
Μπουένος Άιρες
Λονδίνο
Κέιπ Τάουν
Σίδνεϊ
Τόκυο
Αθήνα
0
6

ΗΠΕΙΡΟΙ

0
74

ΧΩΡΕΣ

0
345

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Δίνουμε έμφαση και έχουμε μεγάλη εμπειρία στα Επαγγελματικά Ταξίδια γνωρίζοντας τις απαιτητικές ανάγκες των επιχειρήσεων και των στελεχών προσφέροντας ένα πλήρες οργανωμένο επαγγελματικό ταξίδι σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας τόσο για ατομικές κρατήσεις όσο και για ειδικά οργανωμένα γκρουπ σε όλο τον κόσμο. Είμαστε στη διάθεσή σας για να διεκπεραιώσουμε κάθε κομμάτι του ταξιδιού σας.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Έχουμε τη δυνατότητα κράτησης σε αεροπορικά εισιτήρια για κάθε μέσο μεταφοράς και για κάθε προορισμό στην Ελλάδα και Εξωτερικό, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Παράλληλα προσφέρουμε ειδικές τιμές σε οργανωμένα Επαγγελματικά Ταξίδια σε εταιρίες, συλλόγους και οργανισμούς.

Οργανωμένες Εκδρομές

Διοργανώνουμε Ομαδικά Πακέτα Εκδρομών στο πλαίσιο ενός πλήρως οργανωμένου προγράμματος περιήγησης σε προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδος.

Δημιουργούμε και προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό προϊόν τόσο σε ποιότητα όσο και σε κόστος, υψηλών προδιαγραφών καλύπτοντας σε μέγιστο βαθμό τις προσωπικές σας ανάγκες.

Εναλλακτικός Τουρισμός

Διαφορετικής προσέγγισης μορφές τουρισμού για ταξιδιώτες με μοναδικά και ειδικά ενδιαφέροντα.

Ιαματικός, Γαστρονομικός, Συνεδριακός, Σπηλαιολογικός, Πολιτισμικός, Αρχαιολογικός, Μοναστηριακός Τουρισμός καθώς και επισκέψεις σε κάστρα, στους δρόμους του κρασιού ή τουρισμός περιπέτειας και εκπαίδευσης!

Μεταφορές & Ειδικές Υπηρεσίες

Οι επιλεγμένοι συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα και Διεθνώς, μπορούν να σας εξασφαλίσουν οχήματα κάθε είδους, σύμφωνα πάντα με τους κανόνες ασφαλείας και βάσει υψηλών προδιαγραφών, με σκοπό να διευκολύνουν τις μετακινήσεις σας.

Η παροχή μας στις ειδικές υπηρεσίες δεν περιορίζεται μόνο στις απλές μεταφορές. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες μεταφοράς για ιδιαίτερες περιπτώσεις, καθώς και για διακεκριμένους πελάτες.

Παρέχουμε αποκλειστικές VIP μεταφορές με πολυτελή οχήματα (π.χ. λιμουζίνες), θαλάσσιες μεταφορές με υψηλής κλάσης γιοτ και κρουαζιερόπλοια, αεροπορικές μεταφορές με ελικόπτερα και μικρά αεροσκάφη.

Κρατήσεις Ξενοδοχείων

Ειδικότητά μας είναι οι κρατήσεις ξενοδοχείων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ατομικού ταξιδιώτη, της οικογένειας και του επαγγελματία, από πολυτελή ξενοδοχεία πέντε αστέρων έως μικρά ποιοτικά ξενοδοχεία και οικογενειακούς ξενώνες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Ατομικά Ταξίδια

Επιλέξτε μέσα από μία πολύ μεγάλη ποικιλία από ελκυστικούς προορισμούς στην Ευρώπη και τον Κόσμο με προτάσεις σε κεντρικά πολυτελή ξενοδοχεία και όχι μόνο, που θα κάνουν το ταξίδι σας μία αξέχαστη εμπειρία για την οποία πολλοί θα σας ζηλέψουν. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Πάρο, Ρόδο αλλά και Παρίσι, Βερολίνο, Κωνσταντινούπολη, Ντουμπάι, Ρώμη, Νέα Υόρκη, Λονδίνο όπως και οπουδήποτε στον κόσμο στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Τουρισμός πολυτελείας

Για εσάς που η πολυτέλεια αποτελεί τρόπο έκφρασης σε κάθε στιγμή της ημέρας, δημιουργήσαμε μια σειρά υπηρεσιών που χωρίς αμφιβολία θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία και θα μετατρέψουν τις διακοπές σας ή το επαγγελματικό σας ταξίδι σε μια αξέχαστη εμπειρία. Βασική αρχή μας είναι πως, ο πελάτης βρίσκεται πάντα στην κορυφή των αποφάσεών μας και είναι εκείνος που μέσω των δικών του επιθυμιών, μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Επαγγελματικά & Ταξίδια Κινήτρων

Γνωρίζουμε σε βάθος τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων, των επιχειρηματιών και των στελεχών για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό ταξίδι.

Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις και σας προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις που ταιριάζουν στις εκάστοτε ανάγκες του επαγγελματία. Συμβάλλουμε στην προώθηση των εταιρικών σας πωλήσεων, οργανώνοντας επαγγελματικά ταξίδια για τους συνεργάτες, τους πωλητές, το προσωπικό και τους πελάτες σας. Μέσα από τα εταιρικά ταξίδια ενισχύεται σημαντικά η έννοια της συναδελφικότητας μεταξύ των στελεχών της επιχείρησής σας. Μέσα από την πολυετή μας πείρα στο χώρο, εγγυόμαστε απόλυτη επιτυχία στην οργάνωση και εκτέλεση του δικού σας ταξιδιού, το οποίο θα είναι οργανωμένο σε απόλυτη αρμονία με τις επιθυμίες της εταιρίας και τον προϋπολογισμό σας.

Congress Line VIP Services

Στόχος της εταιρείας μας είναι η απόλυτη κάλυψη των προσωπικών και επαγγελματικών σας αναγκών, όπως και η άριστη εξυπηρέτηση σας, είτε πρόκειται για τις προσωπικές σας οικογενειακές στιγμές, είτε με απόλυτη και εχεμύθεια σε συνέδρια και κατά τις επαγγελματικές σας συναντήσεις.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, όπως και το προσεκτικά επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών μας, είναι σε θέση να σας παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, προσαρμοσμένες στις επιμέρους ανάγκες και προτιμήσεις σας, προσθέτοντας παράλληλα μια ‘’νότα’’ πολυτέλειας και μοναδικότητας τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική ζωή σας.

VIP Υπηρεσίες

Διεθνής αναγνώριση