Μεταφορές – Ειδικές Υπηρεσίες

Μεταφορές – Ειδικές Υπηρεσίες

Έ

χετε ονειρευτεί να διασχίσετε οδικώς  την Ευρώπη και να περάσετε μέσα από δεκάδες πόλεις που αποτελούν «ζωντανά» μουσεία και προσελκύουν εκατομμύρια τουρίστες όλο το χρόνο; Επιθυμείτε να κάνετε μια διαφυγή εντός συνόρων, μέσω της οποίας θα ανακαλύψετε γραφικά και απομακρυσμένα χωριά, θα φωτογραφηθείτε με φόντο τα αξιοθέατα των πόλεων και θα μαγευτείτε από τις ειδυλλιακές εικόνες που δημιουργεί ο φυσικός πλούτος της χώρας; Τι καλύτερο από το να πραγματοποιήσετε αυτό το πολυήμερο ταξίδι σας με δικό σας μέσο, που θα σας επιτρέψει να κάνετε στάση όπου και όποτε θέλετε και να μένετε στις εκάστοτε περιοχές για το διάστημα που εσείς θέλετε.

Στην Congress Line Exclusive travel & Tourism Services οι προσεκτικά επιλεγμένοι συνεργάτες  σε όλη την Ελλάδα και παγκοσμίως, μπορούν να σας εξασφαλίσουν οχήματα κάθε είδους, σύμφωνα πάντα με τους κανόνες ασφαλείας και βάσει υψηλών προδιαγραφών, με σκοπό να διευκολύνουν τις μετακινήσεις σας.

Οι υπηρεσίες μας δεν περιορίζονται στην παροχή απλών μεταβιβάσεων. Παρέχουμε  αναβαθμισμένες αποκλειστικής μεταφοράς υπηρεσίες ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς και διακεκριμένους μας πελάτες, στις οποίες περιλαμβάνονται αποκλειστικές VIP μεταφορές με πολυτελή οχήματα (π.χ. λιμουζίνες), θαλάσσια μεταφορά με υψηλής κλάσης γιοτ και κρουαζιερόπλοια, αεροπορική μεταφορά με ελικόπτερα και μικρά αεροσκάφη μπορούν εύκολα να παρέχονται μετά από αίτησή σας.

Στόχος μας στην Congress Line Exclusive travel & Tourism Services είναι η μέγιστη δυνατή ικανοποίηση για κάθε απαίτηση μεταφοράς σας, σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές αλλά και τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για μεταφορές με ασφάλεια και άνεση