Διοργάνωση Συνεδρίων

Διοργάνωση Συνεδρίων

H

Congress Line δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της οργάνωσης και διεξαγωγής Συνεδρίων – Συνδιασκέψεων – Ημερίδων, Εταιρικών Παρουσιάσεων, Κατασκευή Εκθεσιακών Περιπτέρων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, Σεμιναρίων, Events και Happenings, αναπτύσσοντας γύρω της ένα μόνιμο δίκτυο έμπειρων και αξιόπιστων συνεργατών. Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια αλλά και η αποτελεσματικότητα που έχει επιδείξει  στα χρόνια της λειτουργίας της συνέβαλαν στην καταξίωση της ως βραχίονας υποστήριξης στην διοργάνωση Συνεδρίων – Εκδηλώσεων διοργανώνοντας με επιτυχία περισσότερα από 200 Συνέδρια – Ημερίδες, Εκδηλώσεις και Εταιρικές παρουσιάσεις μέχρι σήμερα.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει κάθε είδους εκδήλωση, ανεξάρτητα από τον αριθμό των συμμετεχόντων και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την επιτυχία της εκδήλωσή σας. Φροντίζουμε για εσάς και την επιχείρησή σας και χάρη στην εξειδικευμένη εμπειρία των στελεχών μας σας προσφέρουμε άριστης ποιότητας υπηρεσίες. Αναλαμβάνουμε τις εργασίες από το πρώτο κιόλας στάδιο του Συνεδρίου που έχετε οραματιστεί, ώστε αυτό να είναι μοναδικό και να δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Υπηρεσίες

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Από το 2000 μέχρι σήμερα στην Congress Line Exclusive travel & Tourism Services αναλαμβάνουμε να κάνουμε την διοργάνωση και διεξαγωγή Συνεδρίων πραγματικότητα και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Παρέχουμε γραμματειακή υποστήριξη, από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό. Αναλαμβάνουμε την υποδοχή στους χώρους άφιξης,  την προετοιμασία, την πραγματοποίηση και το follow up κάθε εκδήλωσής σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάταιτη σωστή προβολή και τη δημοσιογραφική κάλυψη από όλα τα μέσα έτσι ώστε να λάβετε τη μεγίστη δυνατή δημοσιότητα και προβολή.
AUDIO/VIDEO
Σας παρέχουμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία, σε μεταφραστικά μηχανήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτισμό, μηχανήματα προβολής και λήψης εικόνας, συστήματα ήχου και οθόνες κάθε είδους. Αναλαμβάνουμε επίσης την απομαγνητοφώνηση των εργασιών της εκδήλωσης σας.
ΥΛΙΚΑ
Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα υλικά που θα χρειαστείτε για την εκδήλωσή σας. Από τα πιο απλά (folders, μπλοκ, στυλό, τσάντες) έως exclusive δώρα για τους καλεσμένους σας. Ξεχωριστά δώρα και αναμνηστικά, ειδικά σχεδιασμένα στις απαιτήσεις σας, ώστε να κάνουν τον καλεσμένο σας να σας θυμάται.
TV/RADIO
Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες (συγγραφή κειμένων, σεναρίων, παραγωγή τηλεοπτικών  spots, media planning) για την  δημιουργία διαφημιστικών spots και εταιρικών videos για την πιο ολοκληρωμένη επικοινωνία και προώθηση της εκδήλωσής σας  και της εταιρείας σας.
 • Συνεδριακή Αίθουσα

 • Οργάνωση & Διακόσμηση

 • Έντυπο Υλικό & Δώρα

 • Ξενοδοχεία, Εισιτήρα & Μετακινήσεις

 • Γραμματειακή Υποστήριξη

 • Οπτικοακουστική Κάλυψη & Διερμηνεία

 • Συνεδριακή Αίθουσα

  Από την ανάθεση του Συνεδρίου βρίσκουμε και εξασφαλίζουμε τον πιο κατάλληλο, πιο ασφαλές και πιο σύγχρονο για εσάς χώρο διοργάνωσης Συνεδρίου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, που θα φιλοξενήσει τον αριθμό των συμμετεχόντων που έχετε επιλέξει εσείς για το Συνέδριο σας ή για οποιαδήποτε άλλη μορφή μικρής ή μεγάλης Εκδήλωσης, Ημερίδας,  Εταιρικής παρουσίασης και Happening (όπως Εκδηλώσεις στον δρόμο, υπαίθρια Parties, Συναυλίες, Θεατρικά δρώμενα, Promotions, Ορχήστρες) που θα δημιουργήσουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα στην πόλη, μέσα και γύρω από την εκδήλωση σας, ώστε αυτή να μετατραπεί σε ΓΕΓΟΝΟΣ!

 • Οργάνωση & Διακόσμηση χώρου

  Αρχή μας είναι να σας προτείνουμε χώρους τους οποίους έχουμε πρώτα ελέγξει και που παρέχουν όλες τις ανέσεις. Επιλέγουμε πάντα αίθουσες κλιματιζόμενες, με σωστή κατανομή του χώρου, ώστε η διάταξη που θα επιλέξετε (Σχολική ή Θεατρική), να συνδυάζεται σωστά με τον φωτισμό και την ηχητική κάλυψη. Η Οργάνωση της Αίθουσας, ολοκληρώνεται με την σωστή διακόσμηση της. Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε ένα πλήρες σκηνικό (Banners, Πανό, φώτα, οπτικοακουστικό εξοπλισμό, οθόνες), με στόχο την επιτυχημένη προβολή τόσο της Εταιρείας, όσο και των χορηγών της Εκδήλωσης σας.

 • Σχεδιασμός Έντυπου Υλικού & Επιχειρηματικών Δώρων Συνέδρων

  Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το Ενημερωτικό και Έντυπο Υλικό (σήμα συνεδρίου, προσκλήσεις, πρόγραμμα, folders, αφίσες κλπ), ενημερώνουμε τους καλεσμένους σας και επιμελούμαστε τα επιχειρηματικά Δώρα των Συνέδρων. Διαθέτουμε επίσης, όλα τα απαραίτητα υλικά που θα χρειαστείτε για το Συνέδριο ή την Εκδήλωσή σας, από τα πιο απλά μέχρι και τα πολύ υψηλής ποιότητας όπως μπλοκ, στυλό, τσάντες, folders κλπ, αλλά και exclusive δώρα που θα ευχαριστήσουν τους καλεσμένους σας. Το τμήμα επιχειρηματικών δώρων παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά δώρων, με προσεκτικά επιλεγμένες κατασκευές από το Τμήμα Σχεδιασμού της εταιρείας μας.

 • Κράτηση Ξενοδοχείων, Εκδοση Εισιτηρίων & Μετακινήσεις Συνέδρων

  Επιλέγουμε το ξενοδοχείο που θα σας παρέχει μια άνετη διαμονή, αναλαμβάνουμε τις Κρατήσεις των Δωματίων και την Εκδοση των Εισιτηρίων, φροντίζουμε για τις Μετακινήσεις των Συνέδρων. Το Ταξιδιωτικό & Τουριστικό τμήμα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας με ειδίκευση στα Επιχειρηματικά Ταξίδια. Συμβάλλει στην μετακίνηση και στη διαμονή των Συνέδρων από κάθε σημείο της Ελλάδας ή του κόσμου στην τοποθεσία που λαμβάνει χώρα το εκάστοτε Συνέδριο.

 • Γραμματειακή Υποστήριξη

  Διαθέτουμε έμπειρο και έμπιστο προσωπικό για τη γραμματειακή υποστήριξη του Συνεδρίου σας η οποία ξεκινά πριν από αυτό και λειτουργεί κατά τη διάρκεια του.Αναλαμβάνουμε την υποδοχή στους χώρους άφιξης,  την προετοιμασία, την πραγματοποίηση και το follow up κάθε εκδήλωσής σας, τα οποία είναι βασική προϋπόθεση για μια πετυχημένη διοργάνωση. Το κλειδί της επιτυχίας κάθε Συνεδρίου είναι η δημοσιότητα. Μια σημαντική εκδήλωση όπως η δική σας πρέπει να προβληθεί σωστά, και να καλυφθεί ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ από όλα τα μέσα έτσι ώστε να λάβει τη μεγίστη δυνατή δημοσιότητα και προβολή. Αυτό το εγγυάται η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας μας.

 • Οπτικοακουστική Κάλυψη & Διερμηνεία

  Βασικό συστατικό της σωστής και επιτυχημένης παρουσίασης του εταιρικού υλικού σε κάθε Συνέδριο ή Εκδήλωση αποτελεί η ποιοτική οπτικοακουστική κάλυψη και διερμηνεία. Για το λόγο αυτό, η δεμένη και έμπειρη ομάδα της Congress Line Exclusive travel & Tourism Services έχει φροντίσει να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της τεχνολογίας και να αποκτά διαρκώς όλη την τεχνογνωσία στον τομέα τον οπτικοακουστικών μέσων, ώστε να σας εξασφαλίζει κάθε φορά υπερσύγχρονο εξοπλισμό και υπηρεσίες.

  Παρέχουμε καλαίσθητα συστήματα προβολής (οθόνες/ projektors κλπ) και λήψης εικόνας/ήχου (βιντεοσκόπηση /μοντάζ /μικρόφωνα/ κονσόλες κλπ)  που θα δημιουργήσουν ελκυστικά videos για την εταιρεία σας, διαθέτουμε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτισμό, πλήρως εξοπλισμένο μεταφραστικό σύστημα  με επαγγελματίες του χώρου που υποστηρίζουν άρτια το Συνέδριο ή την Εκδήλωση,  αναλαμβάνουμε την απομαγνητοφώνηση των εργασιών που λαμβάνουν χώρα ώστε τα πρακτικά και οι αποφάσεις σας να κωδικοποιηθούν και να σας παραδοθούν από την Congress Line Exclusive travel & Tourism Services σε όποια μορφή επιθυμείτε (φωτοτυπίες, εκτυπωμένα offset, ψηφιακή μορφή κλπ).

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για ένα άψογα οργανωμένο συνέδριο