Γάμος & Γαμήλιο Ταξίδι

Γάμος & Γαμήλιο Ταξίδι

E

ίπατε το μεγάλο «ναι», ορίσατε την ημερομηνία, βρήκατε κουμπάρο και πλέον είστε πανέτοιμοι να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας και να κάνετε μια καινούρια αρχή στη ζωή σας. Πείτε μας πώς ονειρεύεστε τη γαμήλια τελετή αλλά και τη δεξίωση που την ακολουθεί, σε ποιο περιβάλλον και τόπο θα θέλατε να πραγματοποιηθούν και τι ύφος ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητα και το στιλ σας (ρομαντικό, μίνιμαλ) και θα φροντίσουμε για την επιτυχημένη οργάνωσή τους από το μηδέν, ώστε να σας απαλλάξουμε από κάθε άγχος.

Αίθουσα Δεξίωσης


Στην Congress Line Exclusive Travel & Tourism Services είμαστε δίπλα σας στο παραμυθένιο αυτό γεγονός της ζωής σας, για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα, αλλά και να το ζήσετε στο μέγιστο βαθμό.

Επιλέγουμε εκλεπτυσμένους χώρους, που ξεχωρίζουν για την κομψότητά τους, στήνουμε το πιο λαμπερό και εντυπωσιακό σκηνικό δίνοντας έμφαση και στην τελευταία λεπτομέρεια.

Σχεδιασμός & Δημιουργία Προσκλητηρίων

 

Φροντίζουμε τη δημιουργία και την εκτύπωση των προσκλητηρίων στο θέμα που επιθυμείτε αποτυπώνοντας τις δικές σας ιδέες και προτάσεις με τον πιο πρωτότυπο τρόπο. Επιλέξτε το είδος χαρτιού, τα χρώματα, το μέγεθος ακόμα και κάποιο αναμνηστικό δώρο που θα το συνοδεύει. Αφήστε σε εμάς την υλοποίησή του και επικεντρωθείτε στο μυστήριο.

Φωτογραφική κάλυψη & Βιντεοσκόπηση

 

Αναλαμβάνουμε την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπησή του με καινοτόμους τρόπους που απαθανατίζουν τη χαρά και την ευτυχία σας!

Ανανεώνουμε και εμπλουτίζουμε διαρκώς τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό, προκειμένου όταν βρίσκεται στα χέρια των έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών μας να καλύψει όλες  τις απαιτήσεις σας.

Γαμήλιο Ταξίδι

 

Μέσα από την προσωπική σχέση που αναπτύσσουμε μαζί σας, αλλά και μέσα από τη συνεργασία μας με κορυφαίους συνεργάτες ανά τον κόσμο, εγγυόμαστε τον άριστο σχεδιασμό του γαμήλιου ταξιδιού σας, που θα γίνει μια ανάμνηση που θα σας ακολουθεί σε όλη σας τη ζωή. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και περιγράψτε μας πώς θα θέλατε να περάσετε αυτές τις ημέρες απόλυτης ευτυχίας.

Με φόντο τα ειδυλλιακά τοπία και τα εντυπωσιακά resorts σε τροπικά μέρη του πλανήτη όπως οι  Μαλδίβες και το Πουκέ, κάνοντας μια  κρουαζιέρα στο βαθύ μπλε του Αιγαίου ή χαλαρώνοντας στις  ωραιότερες πολιτείες της Αμερικής με τα gourmet εστιατόρια, όπως η Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι και το Λος Αντζελες; Οποια κι αν είναι η προτίμησή σας, εμείς θα ακούσουμε τις ανάγκες σας, θα συζητήσουμε μαζί σας τις δραστηριότητες που θέλετε να κάνετε αυτές τις ημέρες και θα σας προσφέρουμε την ιδανικότερη ταξιδιωτική εμπειρία!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για μια ονειρική γαμήλια τελετή