Εναλλακτικός Τουρισμός

Εναλλακτικός Τουρισμός

B

ουτιές στα παγωμένα νερά ενός ποταμού, περιπέτειες στα βουνά και τα δάση ή ατέλειωτες ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο στις αμμώδεις παραλίες; Όπως κι αν επιθυμείτε  να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, η Congress Line Exclusive Travel & Tourism Services σας προτείνει εναλλακτικά πρότυπα με μεγάλη αναζωογονητική αξία για εσάς, την οικογένεια, τους φίλους αλλά και τους συνεργάτες σας. Ξεφύγετε από την καθημερινότητα γνωρίζοντας την Ελλάδα μέσα από μια καινούρια ταξιδιωτική φιλοσοφία, που σας εκπαιδεύει μέσα από ειδικά ενδιαφέροντα και παράλληλα δημιουργεί θετικές κοινωνικές, πολιτιστικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Ιαματικός Τουρισμός
Επισκεφτείτε μέρη που διαθέτουν υπηρεσίες, φυσικές πηγές και πόρους  βελτίωσης της ευεξίας και της υγείας σας .

Γαστρονομικός Τουρισμός
Γνωρίστε την τοπική και παραδοσιακή κουζίνα της Ελλάδος μέσα από γεύσεις που δημιουργούνται από τοπικές πρώτες ύλες, προϊόντα προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης ή γεωγραφικής ένδειξης.

Οινικός Τουρισμός
Γνωρίστε τους δρόμους του κρασιού  πραγματοποιώντας βιωματικές επισκέψεις σε αμπελώνες, οινοποιεία και κάνοντας οινικές δοκιμές σε σημεία της Ελλάδας όπου ανθίζει η αµπελοοινική παράδοση.

Συνεδριακός Τουρισμός
Συνδυάστε την εργασία σας με τον ελεύθερο χρόνο που έχετε στο ιδανικότερο και πιο φιλόξενο περιβάλλον, την Ελλάδα μέσα από τον Συνεδριακό Τουρισμό, που συμβάλλει στην εθνική οικονομία και το διεθνές κύρος, ενώ δημιουργεί θέσεις εργασίας. Η χώρα μας  άλλωστε βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων για την οργάνωση συνεδρίων χάρη σε μια σειρά από παράγοντες με θετικό πρόσημο, όπως το ήπιο κλίμα,  η πλούσια ιστορία της, η γεωγραφική της θέση, ο πολιτισμός της.

Σπηλαιολογικός Τουρισμός / Επίσκεψη σε κάστρα
Ανακαλύψτε  τον αρχαιολογικό πλούτο και τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό, θαυμάστε το φυσικό διάκοσμο των σπηλαίων ανά τη χώρα σε περιοχές όπως το Κιλκίς, η  Εδεσσα, η Σάμη Κεφαλονιάς, η Κρήτη, επισκεφτείτε παραμυθένια κάστρα, περάστε από τους δρόμους της περιπέτειας συμμετέχοντας σε δραστηριότητες όπως το  κανό και το καγιάκ, η  πεζοπορία και η ποδηλασία.

Θρησκευτικός Τουρισμός
Σημαντικό κομμάτι του εναλλακτικού τουρισμού στη χώρα μας αποτελεί και ο Θρησκευτικός Τουρισμός,  μέσα από την οργάνωση του οποίου σας μεταφέρουμε σε θρησκευτικούς τόπους λατρείας, όπως μοναστήρια και εκκλησίες  (Πάτμος, Τήνος, κα), ώστε να έρθετε σε επαφή με την πνευματικότητα της ορθοδοξίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να ανακαλύψετε ασυνήθιστες μορφές τουρισμού