Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

A

ναλαμβάνουμε εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους, υπαίθρια πάρτι, συναυλίες, θεατρικά δρώμενα, promotions,  δίνοντας μια ξεχωριστή μορφή στην εκδήλωση σας. Εγγυούμαστε ότι αυτές οι μοναδικές στιγμές, θα μείνουν σε όλους  αξέχαστες.

Στη σημερινή επιχειρηματική πραγματικότητα η εικόνα της εταιρίας σας είναι τόσο σημαντική όσο και η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει. Στόχος μας είναι η σύλληψη μοντέρνων και αποτελεσματικών ιδεών, οι οποίες μετατρέπονται σε άρτια οργανωμένες εκδηλώσεις που έρχονται να ικανοποιήσουν τις υψηλού επιπέδου απαιτήσεις και ανάγκες σας

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Στην Congress Line Exclusive travel & Tourism Services διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο της διοργάνωσης εταιρικών εκδηλώσεων. Κάνουμε κάθε μικρή ή μεγάλη εκδήλωσή σας ξεχωριστή δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο πιο ιδανικό κι ονειρικό περιβάλλον είτε επιθυμείτε να το πραγματοποιήσετε στην Αθήνα είτε σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας.

Είμαστε δίπλα σας για να συνδυάσετε τη δουλειά σας με τη διασκέδαση και να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές από κοινού με τους συνεργάτες και τους καλεσμένους σας, με στόχο να αυξήσετε μέσα από αυτό τις πωλήσεις της επιχείρησής σας, να αναπτύξετε ακόμα πιο στενούς δεσμούς με το ανθρώπινο δυναμικό σας, να το επιβραβεύσετε ή να γιορτάσετε μαζί του την επιτυχία της εταιρείας σας.

Για να γίνουν αυτά πραγματικότητα, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως την προετοιμασία και το στολισμό της αίθουσας, το σχεδιασμό του επικοινωνιακού υλικού, την οπτικοακουστική κάλυψη, τις μετακινήσεις σας, την ψυχαγωγία ή τα αναμνηστικά δώρα και εγγυόμαστε την ομαλή διεξαγωγή κάθε εταιρικής εκδήλωσης / παρουσίασης / event /happening.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για μία ξεχωριστή και εντυπωσιακή εκδήλωση