35ο Συνέδριο ΓΣΕΕ

35ο Συνέδριο ΓΣΕΕ

Στις 21-24 Μαρτίου του 2013 στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, η εταιρία μας ανέλαβε την διοργάνωση του 35ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος ( ΓΣΕΕ).

Για τις ανάγκες του συνεδρίου χρησιμοποιήθηκαν τα ξενοδοχεία THRAKI PALACE, ALEXANDER BEACH και ASTIR & EGNATIA.

Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 850, συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων από συνδικαλιστικές οργανώσεις όλου του κόσμου, εκπροσώπων Ομοσπονδιών και Εργατικών κέντρων από όλη την Ελλάδα και εκπροσώπων του Τύπου.

Στις 20 Μαρτίου 2013 μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη του Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ASTIR & EGNATIA, με στόχο την προαναγγελία του συνεδρίου στους τοπικούς εκπροσώπους τύπου.

Επίσης την ίδια μέρα διοργανώθηκε ημερίδα με θέμα ‘’Αναπτυξιακές δυνατότητες της περιφερειακής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και ειδικές οικονομικές ζώνες’’, στην οποία παρευρέθησαν μέλη της τοπικής ηγεσίας και συνδικαλιστικών οργανώσεων καθώς και επιφανείς επιστήμονες οι οποίοι τοποθετήθηκαν επί του θέματος.

Κατά την τελετή έναρξης του συνεδρίου η εταιρεία μας επιμελήθηκε την παραγωγή ταινίας μικρού μήκους με θέμα : « Ελλάδα 2013 3 χρόνια με την Τρόικα Ε.Ε – Ε.Κ.Τ. – Δ.Ν.Τ».

Η εταιρεία μας, ανέλαβε την πλήρη οπτικοακουστική κάλυψη του συνεδρίου με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και τον απαραίτητο εξοπλισμό, την παροχή του αναγκαίου εξοπλισμού διερμηνείας για τους ξένους αντιπροσώπους καθώς και την διακόσμηση – σηματοδότηση των χώρων που χρησιμοποιήθηκαν με πανό και banners.

Για τις ανάγκες του συνεδρίου η Congress Line ανέλαβε τις μετακινήσεις των συνέδρων από και προς την Αλεξανδρούπολη με την έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων, τις μετακινήσεις τους με πούλμαν και van από και προς το συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου THRAKI PALACE, αλλά και την οργάνωση εκδρομής-ξενάγησης στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίπων για τους ξένους αντιπροσώπους .

Τέλος καθ’ όλη την διάρκεια του συνεδρίου, στα ξενοδοχεία αλλά και στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, είχαν εγκατασταθεί γραμματείες στελεχωμένες από άρτια εκπαιδευμένα και έμπειρα άτομα με στόχο την διευκόλυνση των συνέδρων και την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου.

 

Δείτε την ταινία της τελετής έναρξης