Ταξιδεύετε στη Σιγκαπούρη;

Ταξιδεύετε στη Σιγκαπούρη;

Σε αυτήν την καντίνα θα φάτε το φθηνότερο πιάτο βραβευμένο με αστέρι Michelin!

Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, ασφάλεια, πράσινο και ραγδαία ανάπτυξη σε τομείς της οικονομίας αλλά και του εμπορίου είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Σιγκαπούρη, το νησί των 700 τετρ.χλμ., να μοιάζει με μια σύγχρονη, δυτική μητρόπολη και να αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς για επιχειρηματίες, αλλά και λάτρεις των ταξιδιών αναψυχής.

Σε αυτή την πόλη που μοιάζει με ένα ανθρώπινο θαύμα, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε παραδοσιακές γεύσεις και μάλιστα υψηλής γαστρονομίας σε άκρως προσιτές τιμές. Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό;

Για να φτιάξει κανείς ένα νόστιμο πιάτο, χρειάζεται αγάπη, μεράκι και τέχνη. Όταν αυτά απογειώνονται χάρη στη φαντασία, τις γνώσεις, την εμπειρία ενός σεφ, τότε είναι πολύ πιθανό να του χαρίσουν ένα από τα σπουδαιότερα βραβεία στον χώρο της υψηλής γαστρονομίας, το βραβείο Michelin.

Ο σεφ Chan Hong Meng κάνει αυτήν την επιθυμία των street food lovers πραγματικότητα. Πρόκειται για τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από την καντίνα Liao Fan Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice & Noodle στη μακρινή Σιγκαπούρη και κατάφερε να κερδίσει ένα αστέρι Michelin για ένα από τα πιάτα του που κοστίζει μόλις 1.20 ευρώ!

Το συγκεκριμένο πιάτο περιλαμβάνει κοτόπουλο, ρύζι και σάλτσα τσίλι και βραβεύτηκε από τους υπεύθυνους των βραβείων της «βίβλου» της γαστρονομίας, με αποτέλεσμα να αυξήσει τη φήμη του, αλλά και την αναμονή έξω από το κατάστημα του μάγειρα.