Βραβεία «Βιώσιμης-Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» ΕΕΑ

Βραβεία «Βιώσιμης-Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» ΕΕΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για 4η φορά τα βραβεία «Βιώσιμης, Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου. 

Η αίθουσα Banquet στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ήταν κατάμεστη από κόσμο που παρακολούθησε την μεγάλη γιορτή όπου το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών επιβραβεύει την καινοτομία, την εξωστρεφή, τη νεοφυή, αλλά και τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Το ΕΕΑ τιμά ακόμα μία φορά μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κατάφεραν να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, δημιούργησε το θεσμό των βραβείων «Βιώσιμης-Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» για να :

✔ Ενισχύσει την εικόνα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και των Επαγγελματιών

✔ Αναδείξει τις καλές πρακτικές των μικρών επιχειρήσεων και των επαγγελματιών που αντέχουν στην κρίση , μέσω της προβολής των κύριων χαρακτηριστικών που συνθέτουν την συνταγή της επιτυχίας

✔ Αναβαθμίσει τις Υπηρεσίες & την Αναγνωρισιμότητα του ΕΕΑ

✔ Δημιουργήσει πρότυπα επιτυχημένων επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τους νέους /ες που αποφασίζουν να επιχειρήσουν.

Διαβάστε παραπάνω για τα βραβεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών εδώ

Στα πλαίσια της ετήσιας διοργάνωσης του ετήσιου θεσμού των βραβείων, η Congress Line ανέλαβε το σκηνικό της τελετής (σχεδιασμός, δημιουργία μακέτας), τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό, την γραμματειακή υποστήριξη αλλά και τον σχεδιασμό και κατασκευή των βραβείων

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και οργανώστε την επόμενη εκδήλωση ή event της εταιρία σας με τη βοήθεια της Congress Line, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο έμπειρο προσωπικό αλλά και την τεχνογνωσία της εταιρείας.

Μάθετε περισσότερα
📞+30 210 8831198
 info@congressline.gr