Διεθνές Σεμινάριο “The role of Workers’Organisations” FIDESTRA

Διεθνές Σεμινάριο “The role of Workers’Organisations” FIDESTRA

Το διεθνές σεμινάριο με τίτλο “If work does not close the door to poverty: The role of Workers’ Organisations” πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 9-11 Οκτωβρίου 2020. Το σεμινάριο διοργάνωσε η FIDESTRA (Ένωση για την Κατάρτιση, Έρευνα & Κοινωνική Ανάπτυξη των Εργαζομένων) με χρηματοδότηση της ΕΖΑ (The European Centre for Workers’ Questions) και συντονίστρια την κα. Maria Reina Martin.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν σύνεδροι από 28 χώρες, από τους οποίους οι μισοί παρακολούθησαν τους ομιλητές διαδικτυακά. 

Καθώς οι συμμετέχοντες προέρχονταν από διαφορετικές χώρες υπήρχε ταυτόχρονη μετάφραση σε 6 γλώσσες, με τρεις κόμβους επικοινωνίας από τον χώρο του συνεδρίου σε στούντιο στο Πικέρμι και στην Γερμανία.

Η Congress Line πέρα από την ταυτόχρονη μετάφραση παρείχε το τεχνικό κομμάτι του σεμιναρίου όπως την εικονοληψία, το μοντάζ, όπως και έναν online σταθμό Ελέγχου Ασφάλειας προσωπικών δεδομένων.

Η συντονίστρια από την εταιρεία μας ήταν η κα. Ιωάννα Κουτσουπάκη και γραμματειακή υποστήριξη η κα. Έλενα Κουτσουπάκη όπως και ένα επιτελείο εξαιρετικών συνεργατών εντός και εκτός της αίθουσας για τον ήχο, την διερμηνεία και το internet. 

Τα σκηνικά δημιουργήθηκαν από την εταιρεία Καμπύλη ΑΕΒΕ και οι μακέτες από την κα. Αραμπέλλα Λαζαρίδου.

To Διεθνές Σεμινάριο της FIDESTRA ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συνέδρους και έκλεισε με μία όμορφη νυχτερινή βόλτα κάτω από το ωραιότερο μέρος της Ευρώπης, την Ακρόπολη των Αθηνών. 

Λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό η φύση των events και συνεδρίων έχει μεταφερθεί διαδικτυακά. Τα περισσότερα σεμινάρια & events παγκοσμίως είναι πλέον online & virtual. Η εταιρία μας με τα χρόνια εμπειρίας αλλά και το κατάλληλο εξοπλισμό προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες.

Μάθετε περισσότερα

+30 210 8831198

info@congressline.gr