Βραβεία Βιώσιμης Ανάπτυξης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Βραβεία Βιώσιμης Ανάπτυξης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

1η Νοεμβρίου 2021

Απονεμήθηκαν τα βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγλεματικού Επιμελητηρίου Αθηνών , τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021, στο κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Στάυρος Νιάρχος» στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣ.
Τη μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας τίμησε με την παρουσία της η Α.Ε. , Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία και απένειμε ένα από τα τιμητικά βραβεία της εκδήλωσης στην καθηγήτρια Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, Αναστασία Κοτανίδου.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, δηλώνει για την εκδήλωση: «Η φετινή γιορτή του Ε.Ε.Α. είναι πολύ ιδιαίτερη για εμάς καθώς θα μας τιμήσει με την παρουσία της η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Μετά από μία αναγκαστική απουσία ενός έτους λόγω της πανδημίας, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών συνεχίζει τον θεσμό που έχει καθιερώσει, την απονομή των Βραβείων Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας, τιμώντας έτσι έμπρακτα τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στις επιχειρήσεις εκείνες που παρά τις αντίξοες συνθήκες, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό, άντεξαν και συνεχίζουν να αναπτύσσονται. Με αυτήν την εκδήλωση στέλνουμε και το μήνυμα της καθοριστικής συμβολής της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην ελληνική οικονομίας. Οι επιχειρήσεις μας πρέπει και αξίζει να προσεχθούν”.

Επιμέλεια σκηνικού , οπτικοακουστιών μέσων, πλατφόρμας, livestreaming , εκτυπώσεων, ήχου, μακέτες, γραμματείας από Congress Line.

 

IMG_2504
IMG_2511
IMG_2515
IMG_2526
previous arrow
next arrow