Γνωρίστε τις Υπηρεσίες μας

Γνωρίστε τις Υπηρεσίες μας

Η Congress Line δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της διοργάνωσης και διεξαγωγής συνεδρίων αναπτύσσοντας ένα ευρύ δίκτυο έμπειρων συνεργατών. Αναλαμβάνουμε και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε Συνέδρια, Ημερίδες, Εταιρικές Παρουσιάσεις και Events.

1) VIP Τουριστικές Υπηρεσίες (Οργάνωση Μεταφοράς, Διαμονής & Φιλοξενίας)

Με γνώμονα το σωστό προγραμματισμό, επικοινωνία και την σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια, η εταιρεία μας μπορεί να οργανώσει κάθε πτυχή ενός επιτυχημένου event:

  • Υποδοχή των προσκεκλημένων στον τόπο αφίξεως τους και μεταφορά από και προς τον χώρο
  • Εύρεση χώρου για την διεξαγωγή της εκδήλωσης αλλά και της διαμονής των προσκεκλημένων σας
  • Ποιοτική διατροφή και διασκέδαση όπως επίσης ομαδικές εκδρομές και ξεναγήσεις

2) Οργάνωση Συνεδρίου 

  • Αίθουσα
  • Διακόσμηση

Επιμελούμαστε πλήρως με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα τη διάταξη της αίθουσας, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης, τη διακόσμηση της, την εικόνα της, και οτιδήποτε κάνει πιο άνετη την παραμονή των καλεσμένων σας και την επιτυχία των σκοπών σας

 

3) Γραμματειακή Υποστήριξη & Δημοσιογραφική Κάλυψη

Η εταιρεία μας παρέχει γραμματειακή  υποστήριξη από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό. Αναλαμβάνουμε την υποδοχή στους χώρους άφιξης, την προετοιμασία, την πραγματοποίηση, και το follow up της εκδήλωσής σας, τα οποία αποτελούν βασικά συστατικά για μία επιτυχημένη διοργάνωση

Το κλειδί της επιτυχίας κάθε συνεδρίου είναι η δημοσιότητα. Μια σημαντική εκδήλωση πρέπει να προβληθεί σωστά και να καλυφθεί δημοσιογραφικά από όλα τα μέσα έτσι ώστε να λάβει την μέγιστη δυνατή προβολή.

4) Οπτικοακουστική κάλυψη & Διερμηνεία

Η Congress Line σας παρέχει την πιο σύγχρονη τεχνολογία, σε μεταφραστικά μηχανήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτισμό, μηχανήματα προβολής και λήψης εικόνας, συστήματα ήχου και οθόνες κάθε είδους.

Η συνεργασία μας με τα πιο έγκυρα γραφεία διερμηνέων, παρέχουν μία άρτια τεχνική υποστήριξη, η οποία συμβάλλει στην επιτυχία των σκοπών της εκδήλωσής σας.

Ακόμη, αναλαμβάνουμε την απομαγνητοφώνηση των εργασιών της εκδήλωσης σας, έτσι ώστε τα πρακτικά και οι αποφάσεις σας να σας παραδοθούν από την εταιρεία μας, σε όποια μορφή επιθυμείτε (φωτοτυπίες, εκτυπωμένα offster κλπ).

5) Υλικά Συνεδρίου – Εκτυπώσεις & Έντυπο Υλικό

Η Congress Line διαθέτει όλα τα απαραίτητα υλικά που θα χρειαστείτε για την εκδήλωσή σας. Από τα πιο απλά σε υψηλή ποιότητα (folders, μπλοκ, στυλό, τσάντες κλπ) έως και exclusive δώρα για τους καλεσμένους σας. Δώρα και αναμνηστικά ειδικά σχεδιασμένα για τις απαιτήσεις της εκδήλωσής σας ώστε να κάνουν το δώρο σας ξεχωριστό και τον καλεσμένο σας να σας θυμάται.

6) Οργάνωση εκδηλώσεων, Γάμων, Βαπτίσεων, Παδικά Πάρτι, Events, Happenings

Στην Congress Line προετοιμάζουμε με προσοχή την κάθε λεπτομέρεια της οργάνωσης των πιο σημαντικών στιγμών της ζωής σας, έτσι ώστε να γίνουν όλα όπως πρέπει στην ώρα τους.

Αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις,εξωτερικούς χώρους, υπαίθρια πάρτυ, συναυλίες, θεατρικά δρώμενα, ορχήστρες, ξυλοπόδαροι και κλόουν δίνοντας μία ξεχωριστή μορφή στην εκδήλωση σας. 

Εγγυόμαστε ότι αυτές οι μοναδικές στιγμές θα μείνουν σε όλους αξέχαστες

7) Εκτύπωση Προσκλητηρίων: Γάμοι- Βαφτίσια

Η Congress Line αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το σχεδιασμό και την δημιουργία προσκλητηρίων γάμου και βάπτιση. Τοποθετούμε τον πήχη ψηλά και σας παρέχουμε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και υλικά που συγκεντρώνουν χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας. 

Προτείνουμε καινοτόμες ιδέες αλλά τις τροποποιούμε και τις εμπλουτίζουμε με τις δικές σας για να δημιουργήσουμε μαζί ιδιαίτερα προσκλητήρια που ικανοποιούν το προσωπικό σας γούστο.

8) Εταιρικές Παρουσιάσεις

Εταιρικά Προϊόντα -Κατασκευή Περιπτέρων

Στην σημερινή επιχειρηματική πραγματικότητα, η εικόνα της εταιρίας σας είναι τόσο σημαντική όσο και η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Στόχος μας είναι η σύλληψη μοντέρνων και αποτελεσματικών ιδεών, οι οποίες μετατρέπονται σε άρτια σχεδιασμένα εκθεσιακά περίπτερα τα οποία έρχονται να ικανοποιήσουν τις υψηλού επιπέδου απαιτήσεις και ανάγκες σας.

9) Ραδιοτηλεοπτικές Παραγωγές

H Congress Line σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες (συγγραφή κειμένων & σεναρίων, παραγωγή τηλεοπτικών spots, media planning) για την δημιουργία βίντεο και spots για την μέγιστη δυνατή επικοινωνία και προώθηση της εκδήλωσης & της εταιρίας σας.

Επισκεφτείτε το website της Congress Line και δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες της εταιρείας μας για το πως να οργανώσουμε μαζί μία επιτυχημένη εκδήλωση https://congressline.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες 

📞+30 210 8831198

info@congressline.gr

#CongressLine #CongressLineTuesday