MEGA BROKERS SALES AWARDS 2023

MEGA BROKERS SALES AWARDS 2023

Η MEGA BROKERS πραγματοποίησε τα ετήσια Sales Awards, για τις βραβεύσεις των κορυφαίων συνεργατών με βάση τα παραγωγικά αποτελέσματα του 2022

Μια εντυπωσιακή εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρέθηκαν στο κτήμα Anassa City Events, την Πέμπτη 29 Ιουνίου. Ήταν μια βραδιά με εκλεκτούς καλεσμένους και εκπροσώπους των ασφαλιστικών εταιρειών και όχι μόνο, με βραβεύσεις, μουσική και φαγητό. Κεντρική παρουσιάστρια ήταν η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα και η βραδιά ολοκληρώθηκε με το μουσικό πρόγραμμα του Γιώργου Γιαννιά και της μπάντας του.

Την ευθύνη της διοργάνωσης, ο Προέδρος κύριος Χατζηθεοδοσίου Γιάννης και ο Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Χατζηθεοδοσίου Τάσος, μας έκαναν την τιμή να την αναλάβουμε εμείς.

Η Congress line, η εταιρεία των επιτυχημένων διοργανώσεων με την συνεργασία της Γραμματέως του Προέδρου κυρίας Φουσκαρίνη Μαρία και της Διευθύντριας Marketing και Ανάπτυξης Δικτύων κυρίας Τσακίρη Ιφιγένεια προχώρησαν στην υλοποίηση της. Ελπίζουμε ότι ανταποκριθήκαμε άψογα στις ανάγκες της εντυπωσιακής εκδήλωσης.

 

Ευχαριστούμε Mega Brokers, πάντα επιτυχίες.