Έκδοση Εισιτηρίων

Έκδοση Εισιτηρίων

Αεροπορικά εισιτήρια

T

ο επαγγελματικό σας ταξίδι ή οι αποδράσεις χαλάρωσης και αναψυχής  ξεκινούν από τη στιγμή που θα λάβετε το εισιτήριο σας και θα επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο.

Προκειμένου να κάνουμε αυτήν την εμπειρία τόσο ευχάριστη, όσο και οι ημέρες που θα περάσετε στον προορισμό που έχετε επιλέξει, στην Congress Line Exclusive Travel & Tourism Services συνεργαζόμαστε με διεθνούς φήμης και έμπιστους ταξιδιωτικούς πράκτορες, ώστε το κόστος της κράτησής σας να είναι πάντοτε προσιτό και το ταξίδι να σας μείνει αξέχαστο.

aeroporika-eisithria
aeroporika-eisithria-1

Παράλληλα σας βοηθάμε στην έκδοση κάρτας μιλίων, την οποία παρακολουθούμε, έτσι ώστε να μην χάνετε τα μίλια που μαζεύετε.

Μέσω της υπηρεσίας Award Miles κερδίζετε διάφορες υπηρεσίες και εκπτώσεις σε αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άλλα πολλά που κάνουν σίγουρα το ταξίδι σας πιο ενδιαφέρον και μοναδικό.

Πετάξτε μαζί μας σε δημοφιλή και απαράμιλλης ομορφιάς σημεία της Ελλάδας όπως η γοητευτική Αθήνα, η ρομαντική Θεσσαλονίκη, η αρχοντική Κρήτη, η μεσαιωνική Ρόδος, η πολυδιάστατη Πάρος, η κοσμοπολίτικη Μύκονος, τα Επτάνησα, η Πελοπόννησος.

Σας μεταφέρουμε σε κοσμοπολίτικα μέρη του Εξωτερικού όπως το Παρίσι, το Βερολίνο, το Ντουμπάι, η Κωνσταντινούπολη, η Ρώμη, η Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο, ακόμα και σε εξωτικούς προορισμούς με κοραλλιογενείς υφάλους και καταπράσινους ορυζώνες όπως το Μπαλί ή σε απομακρυσμένους  παραδείσους, όπου συγκεντρώνονται όλες οι αντιθέσεις της γης, όπως η σεληνιακή Ισλανδία στον ευρωπαϊκό Βορρά.

Σας μεταφέρουμε σε κοσμοπολίτικα μέρη του Εξωτερικού όπως το Παρίσι, το Βερολίνο, το Ντουμπάι, η Κωνσταντινούπολη, η Ρώμη, η Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο, ακόμα και σε εξωτικούς προορισμούς με κοραλλιογενείς υφάλους και καταπράσινους ορυζώνες όπως το Μπαλί ή σε απομακρυσμένους  παραδείσους, όπου συγκεντρώνονται όλες οι αντιθέσεις της γης, όπως η σεληνιακή Ισλανδία στον ευρωπαϊκό Βορρά.

Επίσης, προσφέρουμε ειδικές τιμές και διαρκή εξυπηρέτηση σε οργανωμένα επαγγελματικά ταξίδια είτε σε εταιρείες, είτε σε συλλόγους ή και οργανισμούς.

Όλα τα αεροδρόμια εξυπηρετούν την άμεση άφιξη σας στον τελικό σας προορισμό, για να απολαύσετε ένα άνετο και χωρίς καθυστερήσεις ταξίδι.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Τα ελληνικά νησιά ξεδιπλώνουν μπροστά στα μάτια σας ένα μοναδικό μωσαϊκό τοπίων το οποίο σας καλεί να το ανακαλύψετε με κάθε ευκαιρία. Η ομάδα της Congress Line Exclusive travel & Tourism Services σας εξασφαλίζει το ταξίδι σας από και προς αυτά, ακόμα και όταν πρόκειται για τα πιο απομακρυσμένα νησιά της χώρας μας, μέσα από εκατοντάδες δρομολόγια πλοίων.

Βρίσκουμε για εσάς τον οικονομικότερο ναύλο για τον προορισμό που έχετε επιλέξει και φροντίζουμε ώστε οι ακτοπλοϊκές υπηρεσίες που θα σας παρέχουμε να είναι πάντοτε υψηλού επιπέδου και να σας χαρίζουν ένα ασφαλές, άνετο, ευχάριστο και άριστης εξυπηρέτησης ταξίδι.

Ξενοδοχεία - Διαμονή

Στρατηγική της εταιρείας μας αποτελεί το «ουκ εν τω πολλώ το ευ», για αυτό συνεργαζόμαστε στενά με ένα άριστο δίκτυο μικρών και μεγάλων πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και οικογενειακών ξενώνων, ώστε η διαμονή σας στον εκάστοτε προορισμό να εξυπηρετεί όλες σας τις απαιτήσεις. Αναλύουμε λεπτομερώς  τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας και ερευνούμε την αγορά, για  να πετύχουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής  στις σύγχρονες, άρτια εξοπλισμένες και γεμάτες ανέσεις εγκαταστάσεις  των καταλυμάτων, που βρίσκονται σε κομβικά σημεία και σας δίνουν την ευκαιρία να συνδυάσετε τις δραστηριότητές σας.

Τόσο για τους ατομικούς ταξιδιώτες, όσο και για τις οικογένειες, βρίσκουμε ξενοδοχεία και ξενώνες που συγκεντρώνουν υψηλή βαθμολογία για την άριστη φιλοξενία τους, την τέλεια τοποθεσία τους κοντά σε εμπορικές οδούς, την καθαριότητά τους και για το γεγονός ότι διαθέτουν κέντρα ευεξίας και ψυχαγωγίας όλες τις εποχές του χρόνου.

Στην Congress Line Exclusive Travel & Tourism Services επικεντρωνόμαστε στο να είμαστε «best in class» στις υπηρεσίες που προσφέρουμε για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες, επιλέγοντας καταλύματα που διαθέτουν χώρους για εκδηλώσεις, κέντρα χαλάρωσης και εύκολη πρόσβαση σε εκθεσιακά κέντρα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να κάνουμε το ταξίδι σας μια ευχάριστη εμπειρία