2ο Διεθνές Συνέδριο για τις ΜμΕ -ΓΣΕΒΕΕ

2ο Διεθνές Συνέδριο για τις ΜμΕ -ΓΣΕΒΕΕ

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, Υπουργών, Βουλευτών, Εκπροσώπων της Εκκλησίας και των Κοινωνικών Φορέων πραγματοποιήθηκε το 2ο Διεθνές Συνέδριο των Αθηνών που διοργάνωσε η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), με θέμα: «Οικονομική Δημοκρατία και ΜμΕ.

Την πρώτη μέρα άνοιξε τις εργασίες του Συνέδριου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώ τη δεύτερη μέρα έδωσε ομιλία ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς και η Προέδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Κατά τη διάρκεια του 2ημερούς Συνεδρίου της ΓΣΕΒΕΕ παρευρεύθηκαν και εξέδωσαν λόγο o Αντιπρόεδρος του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Πρόεδρος της ΕΟΚΕ, Γιώργος Ντάσης καθώς και εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΒΕΑ, ΕΒΕΑ, ΕΕΠ.

Στο Συνέδριο για τις Ευρωπαϊκές ΜμΕ συμμετείχαν ενεργά με ομιλίες εκπρόσωποι Οργανισμών και φορέων από την Ευρώπη και πάνω από 500 σύνεδροι και παρατηρητές.

Η Congress Line ανέλαβε την οργάνωση και τη άρτια διεξαγωγή του συνεδρίου παρέχοντας γραμματειακή υποστήριξη και οπτικοακουστική κάλυψη. Επίσης συνέβαλε στην υλοποίηση και διανομή συνεδριακού υλικού, όπως folder, φυλλάδια, στυλό τσάντες και αναμνηστικά δώρα για τους συνέδρους.

Η εταιρία μας επιμελήθηκε και την επεξεργασία φωτογραφιών, την εκτύπωση – προσαρμογή τους σε μηχανισμούς banner roll – up καθώς και την τοποθέτηση τους στο χώρο.

Το Συνέδριο διεξήχθη στους συνεδριακούς χώρους του Divani Caravel  Hotel, στην Αθήνα.